Sport en Natuur BSO

Op zaterdag 20 oktober opent burgemeester van Eert op een sportieve manier onze buitenschoolse opvang. Vanaf maandag 22 oktober gaan we echt van start en zullen we zorgdragen voor de kinderen die zich al hebben ingeschreven. 

De BSO is gevestigd in het nieuwe pand van Hockeyclub MHC aan de Imboslaan 2a in Dieren. Wij mogen met de kinderen gebruik maken van alle faciliteiten van dit prachtige gebouw en de omliggende sportvelden, samen met het Nationaal Park Veluwe Zoom naast de deur is dit voor ieder kind de perfecte plek na schooltijd. 

Wij vinden het belangrijk dat kinderen na schooltijd kunnen ontspannen. Naast ontspanning bieden wij uitdagende sportactiviteiten en gaan we veel op ontdekking in de Natuur. Zit uw kind in Dieren of directe omgeving op school dan haalt een medewerker van Marron uw kind van school op. Tevens zullen wij de gehele week van maandag tot en met vrijdag geopend zijn, ook tijdens schoolvrije dagen, 52 weken per jaar. Met uitzondering van nationale feestdagen. 
 
Bent u geïnteresseerd, dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismaking en een rondleiding op locatie. 

 
Download het complete Pedagogisch beleidsplan BSO

Download het complete Beleidsplan Veiligheid Gezondheid BSO

Inschrijfformulier BSO 4-12

Gegevens kind

1000 tekens over
1000 tekens over

Gegevens Ouders

Verzorger 1
1000 tekens over

Verzorger 2
1000 tekens over

Gewenste plaatsingstijden

Marron kent geen vakantiesluiting en is dus 52 weken per jaar geopend, behalve op de reguliere nationale. Maandelijks bouwt u 11,5 uur vakantie budget op, dit kunt u inzetten voor schoolvrije dagen.

1000 tekens over
feedback
feedback